Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در مراسم تجلیل از عوامل برنامه سروش آسمانی با تبریک دهه امامت و ولایت اظهار کرد: رسول گرامی اسلام (ص) پیام غدیر را با امکانات و ظرفیت‌های آن زمان در قالب رسانه منتقل کرد و همانطور که یکی از رسالت‌های رسانه‌ها انتقال اخبار و پیام است، تلاش کرد با ظرفیت آن زمان پیام غدیر به نسل بعد منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هر چه می‌گذرد، ماندگاری و اثرگذاری غدیر را بیشتر شاهد هستیم و این گوهر درخشش بیشتری پیدا می‌کند و همین شیوه‌ای که رسول خدا (ص) برای انتقال پیام غدیر به کار برد، نقطه آغازین رسانه بود.

صدا و سیما نقش ویژه‌ای در راستای انتقال پیام غدیر دارد
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: رسول خدا (ص) خطاب به جمعیت حاضر فرمودند پیام غدیر را به نسل‌های بعد منتقل کنید و امروز این رسالت برعهده رسانه‌ها قرار دارد و صدا و سیما نقش ویژه‌ای در راستای انتقال پیام غدیر دارد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با تقدیر از مدیرکل و عوامل صدا و سیمای قزوین در تهیه و پخش برنامه سروش آسمانی بیان کرد: پای کار بودن شما عزیزان را ستایش می‌کنم و شاهد بودیم که در سرما و گرما همواره پای کار این برنامه بودید و همه در روز جمعه در خدمت نماز جمعه آمدیم و این توفیق الهی بود که پای کار مأموریت‌های الهی در روز جمعه باشیم.

وی افزود: بیش از یک سال همواره با دقت این برنامه اجرا شد و می‌دیدیم که پشت صحنه این کار ارزشمند، عوامل زیادی قرار دارند که بعضاً با استرس کار را پیش می‌بردند و البته اتفاقات شیرینی هم در طول این مدت افتاد که خاطرات معنوی شیرینی برایمان به یادگار گذاشت.

آیت‌الله عابدینی بیان کرد: اینکه در زمان نماز جمعه برنامه سروش آسمانی به صورت زنده پخش می‌شد، بسیار کار ارزشمندی بود و در کمتر استانی مشاهده کردیم که این کار به این شکل انجام شده باشد و از این حیث بسیار ویژه بود.

سروش آسمانی برگ زرینی در کارنامه صدا و سیمای استان قزوین
امام جمعه قزوین با تاکید بر اینکه نیازمند پرورش ظرفیت‌های استان هستیم، خاطرنشان کرد: بسیاری از آرمان‌های ملی می‌باید در صدا و سیمای قزوین، متجلی شود و به گوش مردم برسد اما در هر زمینه‌ای می‌باید به مسائل استانی نیز توجه شود و سروش آسمانی که شما عزیزان مبتکر آن بودید، برگ زرینی در کارنامه صدا و سیمای استان است.

وی با بیان اینکه خیلی جاها نیازمند برجسته کردن هویت استانی هستیم، عنوان کرد: اگر هویت‌های استانی نادیده گرفته شود، افکار نا امیدکننده در استان القا می‌شود، در حالی که هویت‌های استانی ما بسیار نشاط‌آفرین است و باید جلوی تحقیر مردم استان با پاسداشت هویت‌های استانی را بگیریم.

صدا و سیما، هویت‌های استانی را برجسته‌سازی کند
نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: اگر هویت‌های استانی را جدی بگیریم، مسئولانی که برای استان قزوین انتخاب می‌شوند، افراد توانمند و با تجربه‌های مدیریتی ارزشمند خواهد بود و افراد بی تجربه و ناتوان برای استان قزوین انتخاب نمی‌شوند که تحقیر و خسارت به بار آورد.

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: صدا و سیما، هویت‌های استانی را برجسته‌سازی کند چرا که استان قزوین گنجینه گرانقدری از هویت‌های بومی در اختیار دارد که در عرصه‌های مختلف تحول‌آفرین و اثرگذار است.

سعید انبارلویی مدیرکل صدا و سیمای قزوین نیز در این مراسم بیان کرد: سروش آسمانی برنامه مستمری بود که به نماز جمعه قزوین اختصاص داشت و در مدت بیماری کرونا و عدم برگزاری نماز جمعه این برنامه به صورت زنده در زمان نماز جمعه به روی آنتن می‌رفت و مباحث نماز جمعه توسط نماینده محترم ولی فقیه در استان در آن مطرح می‌شد. در این مدت صدا و سیما به عنوان یک رسانه محوری در خدمت نماز جمعه قزوین بود و اگر شرایط جامعه، شرایط متغیری باشد رسالت ما تغییر نمی‌کند و کار انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در دستگاهی کار می‌کنیم که اهمیت بالایی دارد و مصداق و تعبیر امام خمینی (ره) درباره رادیو و تلویزیون تعبیر دانشگاه عمومی است چرا که با این دانشگاه می‌توان تربیت جامعه را پیش برد.

مدیرکل صدا و سیمای قزوین ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز به همین تعبیر اشاره می‌کنند و می‌فرمایند تبدیل صدا و سیما به یک دانشگاه عمومی جزو آرمان‌هایی است که باید دنبال کنیم و به آن برسیم و این تفسیر و تعبیر نشان می‌دهد این دستگاه رسانه‌ای عظیم است که مأموریت خیلی مهمی دارد.

کد خبر 5265379

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه قزوین نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین اقامه نماز جمعه ویروس کرونا عید سعید قربان کرمانشاه واکسن کرونا آمار کرونا بوشهر عکس استانها نماز عید قربان گرگان اردبیل خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا ایلام عید غدیر خم هویت های استانی صدا و سیمای قزوین استان قزوین جمعه قزوین صدا و سیما نماز جمعه پیام غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روز‌های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روز‌های ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستاد‌های استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • جمعه، آخرین مهلت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ در قزوین
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • برنامه پخش زنده امروز دوشنبه شبکه سه
  • مراسم یادبود «خبرنگاران آسمانی» در قزوین برگزار می‌شود
  • پخش شب آوا از شبکه باران
  • تزکیه و تعیلم اصلی‌ترین کار همه امامان
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس