Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرشکار از برگزاری مسابقه «چالش بوسیدن دست پدر» به همت کانون سروش آمل خبر داد و گفت: این مسابقه همزمان با سالروز میلاد امام علی(ع) و روز پدر اجرایی شد.

«حمید رضا میرشکار» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان مازندران اظهار کرد: برگزاری مسابقه «چالش بوسیدن دست پدر» به همت کانون سروش آمل برای تجلیل از مقام پدر در روز پدر بود که همزمان با سالروز میلاد امام علی(ع) و روز پدر اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری سروش آمل افزود: در راستای برگزاری مسابقه «چالش بوسیدن دست پدر» عکس یا فیلم های کوتاهی از لحظه بوسیدن دست پدر به شماره همراه کانون ارسال می شد و افرادی هم که پدرشان در قید حیات نبود با فیلم کوتاهی از مزار پدر در این چالش شرکت کردند.

 

وی تصریح کرد: در کنار چالش « بوسیدن دست پدر» توزیع نان رایگان همزمان با سالروز ولادت امام علی(ع) به همت کانون فرهنگی هنری سروش آمل و با همکاری خیران و مجموعه فرهنگی مسجد ابوالفضل(ع) برگزار شد.

 

میرشکار گفت: تلاش برای زنده نگه داشتن خصایص و ویژگی های اهل بیت(ع) در جامعه از مهمترین وظایفی است که برعهده داریم و در این بین دستگیری از نیازمندان مهمترین خصیصه امام علی(ع) بود که در سالروز ولادتش در این راستا تلاش شد تا توزیع نان رایگان در دستور کار قرار گرفت.

 

مدیر مسئول کانون سروش آمل با اعلام اینکه در کنار همه برنامه های فرهنگی و هنری که در ایام رجبیه برگزار شد؛ توزیع نان رایگان یکی از برنامه های مهم است؛ خاطر نشان کرد: توزیع نان رایگان همزمان با میلاد امام علی(ع) و به تأسی از منش مولای متقیان، حضرت علی(علیه السلام) در بین نیازمندان توزیع شد که یکی از فعالیت های مهم کانون سروش آمل است.

 

میرشکار گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و وجود این مهمان ناخوانده در جامعه، تلاش برای برگزاری برنامه ها در فضای مجازی از برنامه های مهم ما در ایام رجبیه همچون ماههای دیگر است که از جمله پخش مولودی ذاکران اهل بیت (علیهم السلام) در کنار برنامه های فرهنگی بوده است که اشاعه فرهنگ اهل بیتی در این برهه از زمان، در بین نسل جدید بسیار ضرورت دارد.

پایان پیام/175

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون سروش آمل مازندران توزیع نان رایگان برگزاری مسابقه کانون سروش آمل همت کانون امام علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۳۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شفیعی روز سه شنبه در دیدار مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به تربیت نیروی مؤمن، متعهد و متخصص انقلابی به عنوان یکی از مهمترین اهداف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: تحقق عدالت فرهنگی، نهضت بازگشت به مساجد و احیای کارکردهای اصلی مساجد از مهمترین رویکردها و سیاست‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ستاد استان توانسته است سال گذشته با بهره مندی از ظرفیت شبکه منظم و منسجم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در نیل به اهداف پیش بینی شده کارنامه موفقی داشته باشد.

شفیعی توجه به موضوع زن و خانواده را از محورهای مهم فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در سال جاری دانست و افزود: در برهه‌ای که دشمن با تمام ابزارهای علمی، فرهنگی و رسانه‌ای خود موضوع زن و خانواده را سوژه‌ای علیه باورهای دینی و اجتماعی مردم قرار داده است، نیازمند نقش‌آفرینی بانوان در تمامی عرصه‌ها هستیم.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ادامه داد: در راستای اهداف کلان حوزه زن و خانواده به دنبال ایجاد شبکه فعالیت‌ها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی منطبق بر الگوی تعالی دختران و بانوان ایرانی بوده و در این راستا آماده همکاری و تعامل با اداره کل امور بانوان استانداری و دیگر نهادهای هم سو هستیم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در توجه اساسی به سه موضوع مسجد، مدرسه و مادر به عنوان بهترین راهبرد برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی اظهار کرد: توجه به موضوع زن و خانواده در مساجد و ایجاد فضای‌های فرهنگی مرتبط با این موضوع به نوبه خود در موضوع ازدواج و فرزندآوری نیز تأثیرات مثبت و سازنده خواهد داشت.

«زهرا کوهی» با توصیف مساجد به عنوان محل اطمینان خانواده‌ها گفت: ترسیم چشم انداز و افق فعالیت بر اساس فرمایشات امامین انقلاب، احیای کارکردهای اصلی مساجد بویژه تولید و بازتولید روحیه جهادی و انقلابی، توجه به موضوع زن و خانواده، الگوسازی، انجام کار تخصصی بدور از موازی کاری با رویکرد هم افزایی از مهمترین رسالت‌های کانون‌های فرهنگی هنری بوده و دفتر امور زنان و خانواده استانداری آماده همکاری با ستاد کانون‌های فرهنگی هنری در راستای تقویت این مأموریت هاست.

کد خبر 6099829

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • اخراج سروش رفیعی مقابل نساجی درست بود؟
  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری